Kontakt: 70 20 45 90 eller mail@gasmarkedspladsen.dkDu kan kontakte os her:

Gasmarkedspladsen.dk

c/o SRC International A/S

Hovedgaden 8

3460 Birkerød

Telefon:
20 85 80 90 – Thorkild Kristensen
31 27 00 00 – Richard Pfeffer
70 20 45 90 – Firma

Om os

Gasmarkedspladsen.dk er oprettet, ejet og drevet af SRC International A/S (SRCI), som er et uafhængigt, dansk rådgivningsfirma. 

SRCI har siden 1991 arbejdet med planlægningsopgaver indenfor energisektoren og rådgivet alle typer markedsaktører om bl.a. konsekvenser og muligheder som følge af liberaliseringen af energimarkederne, se www.srci.dk 

SRCI har i mere end ti år rådgivet en række større danske gasforbrugere om alle spørgsmål vedrørende gas, herunder stået for udbud af deres gasindkøb. Udbuddene er blevet gennemført ved at gasleverandørerne har fremsendt deres tilbud med e-mail inden den fastsatte deadline, hvorefter SRCI har evalueret tilbuddene og givet sin anbefaling, og gaskøber har accepteret et tilbud. Denne udbudsform indebærer i modsætning til udbud gennem auktion på Gasmarkedspladsen.dk, at den enkelte gassælger ikke kender sin ranking ved afgivelsen af tilbud. SRCI gennemfører stadig denne form for udbud, hvis det ønskes.

SRCI har oprettet Gasmarkedspladsen.dk for at kunne betjene en stadigt større kundekreds bedst muligt med udbud gennem auktion, og for at kunne reducere omkostningerne ved at gennemføre de enkelte udbud.

Målet er at du får markedets bedste pris, og at du får mulighed for at vælge mellem forskellige, relevante prisindekseringer.

SRCI’s styrker er: 

  • Vi har mere end 10 års erfaring med udbud af gasleverancer,

  • Vi gennemfører alle udbud og auktioner professionelt fra A til Z,

  • Vi er uafhængige af gasleverandørerne, hvilket sikrer objektivitet og gennemsigtighed,

  • Vi tilbyder gennemtænkte udbudsprocedurer, der sparer tid og penge,

  • Takket være udviklingen af vores egen auktionsplatform og strømlinede processer, kan vi tilbyde lave priser,

  • Vi sikrer, at du får de bedste gaspriser, og at alle udbuds- og konkurrenceregler er overholdt,

  • Vi reducerer vore kunders interne resourceforbrug ved at stå for alle administrative aktiviteter i udbudsproceduren og i en eventuelt efterfølgende controller funktion.